Gheorghe Flutur a refuzat spitalul modular propus de Ministerul Sănătății: Noi am făcut investiții pentru zona Covid în spitalul vechi și vrem un spital monobloc de boli infecțioase


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, în conferință de presă, că a refuzat propunerea Ministerului Sănătății privind instalarea unui spital modular la Suceava, subliniind că au fost făcute investiții în zona Covid și că vrea să înceapă construcția unui spital monobloc de boli infecțioase.

El a spus că nu acceptă spitalul modular.

„Nici vorbă. Noi am făcut toate eforturile. Avem pentru zona Covid investiții făcute în spitalul vechi. Noi vrem un spital monobloc de boli infecțioase, vrem să demarăm această investiție”, a declarat Flutur.

„Răspunsul meu a fost nu”, a subliniat președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur – conferinta de presa

Prima conferinta de presa a șefului CJ Suceava, Gheorghe Flutur, din actualul mandat

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 1 octombrie 2020

Mai mult, el a arătat că s-au făcut dotări substanțiale, inclusiv cu aparatul care produce 10 mii de litri de oxigen la pavilionul de boli infecțioase.

„Nu ne trebuie așa ceva și sper să nu fie cazul”, a adăugat președintele CJ Suceava.

El a menționat că discuțiile zilnice pe care le are cu conducerea SJU Suceava sunt legate de intrarea în normalitate.

„Problema este că trebuie să gestionezi populația județului Suceava, și cei fără Covid și cei cu Covid. Eu cred că s-au făcut foarte mulți pași pentru cei care nu au Covid și sunt tratați. A crescut numărul de oameni care sunt tratați aici, la Suceava. Sigur, acum ne încurcă numărul mare de cazuri care apare în fiecare zi, dar încercăm să gestionăm”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de