Viceprimarul Lucian Harșovschi îndeamnă sucevenii să facă echipă și să participe la campania de colectare selectivă de PET-uri și doze din aluminiu


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a îndemnat, duminică, sucevenii, să participe la campania de colectarea selectivă de PET-uri și doze de aluminiu la care participanții vor putea câștiga premii.

„Ne dorim un mediu curat și sănătos pentru suceveni, mai mult decât atât, ne dorim ca aceștia să conștientizeze importanța colectării selective, motiv pentru care aducem în Suceava evenimente prin care încurajăm colectarea selectivă”, a spus Harșovschi.

El a menționat că în perioada 4-6 octombrie, sucevenii pot face echipă în “Naționala de Reciclare”, campanie organizată în centrul orașului, în Piața 22 Decembrie, unde, în intervalul 10:00-18:00, vor putea depune doze de aluminiu și PET-uri, în schimbul unor premii (de la pensule alimentare din silicon, până la mixer de mână, în funcție de numărul de doze/PET-uri aduse).

Regulamentul complet: https://alucro.ro/regulament-campanie-nationala-de…/

Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava de către Asociaţia Alucro.

„Pentru că un oraș curat se menține cu ajutorul unei implicări comune, cetățeni↔️administrație, vă așteptăm în număr cât mai mare”, a precizat Harșovschi.


Intră acum și în grupul de