Un sofer baut a accidentat o femeie dupa ce a derapat

O femeie din Vereşti se află internată în secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Suceava după ce a fost accidentată duminică, de un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, la orele 12.58, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că T. Elena, de 68 ani, din comuna Vereşti s-a prezentat la Secţia Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava susţinând că a fost victima unui accident de circulaţie pe raza satului Hancea, comuna Vereşti.

În urma măsurilor întreprinse autorul a fost identificat ca fiind M. Vladimir, de 37 ani, localnic, stabilindu-se că la orele 10.30, în timp ce conducea autoturismul, ajungând pe raza comunei Vereşti, sat Hancea, în dreptul unui imobil, a derapat pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat victima care se deplasa pe partea dreaptă a părţii carosabile, accidentând-o uşor.

Conducătorul auto a oprit imediat după producerea accidentului a luat victima in autoturism şi a transportat-o la domiciliul acesteia, după care a plecat la domiciliul său, autoturismul fiind parcat in curtea imobilului lui M. Marcel din aceeaşi localitate, locaţie în care a fost găsit de către echipa operativă.

T. Elena s-a deplasat la Spitalul Judeţean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul : „traumatism abdominal” necesitând 7-8 zile îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat la ora 15.41 cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta declarând ca a consumat băuturi alcoolice după producerea accidentului, după care a i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei şi consumul de băuturi alcoolice până la recoltarea probelor biologice, urmând să se dispună procedural.

loading...