Un sofer baut a accidentat o femeie dupa ce a derapat


Intră acum și în grupul de

O femeie din Vereşti se află internată în secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Suceava după ce a fost accidentată duminică, de un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, la orele 12.58, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că T. Elena, de 68 ani, din comuna Vereşti s-a prezentat la Secţia Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava susţinând că a fost victima unui accident de circulaţie pe raza satului Hancea, comuna Vereşti.

În urma măsurilor întreprinse autorul a fost identificat ca fiind M. Vladimir, de 37 ani, localnic, stabilindu-se că la orele 10.30, în timp ce conducea autoturismul, ajungând pe raza comunei Vereşti, sat Hancea, în dreptul unui imobil, a derapat pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat victima care se deplasa pe partea dreaptă a părţii carosabile, accidentând-o uşor.

Conducătorul auto a oprit imediat după producerea accidentului a luat victima in autoturism şi a transportat-o la domiciliul acesteia, după care a plecat la domiciliul său, autoturismul fiind parcat in curtea imobilului lui M. Marcel din aceeaşi localitate, locaţie în care a fost găsit de către echipa operativă.

T. Elena s-a deplasat la Spitalul Judeţean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul : „traumatism abdominal” necesitând 7-8 zile îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat la ora 15.41 cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta declarând ca a consumat băuturi alcoolice după producerea accidentului, după care a i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei şi consumul de băuturi alcoolice până la recoltarea probelor biologice, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de