Un pusti de 16 ani din Bacau a furat un microbuz pentru a ajunge la prietena sa din Radauti


Intră acum și în grupul de

Poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Suceava, au depistat luni, în zona autogării din localitate pe minorul S. M., de 16 ani, din municipiul Bacău, care intenţiona să pornească un microbuz. Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză a fost furat la 20.12.2009 de pe raza municipiului Bacău, fiind dat în urmărire de I.P.J. Bacău.

În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că minorul, duminică, în jurul orelor 13.00 -14.00, în timp ce se afla se afla în apropierea unui magazin din municipiul Bacău, a observat că şoferul microbuzului mai sus menţionat, după ce a parcat, a coborât şi l-a lăsat pornit autovehiculul. Imediat, a urcat în autoturism şi a plecat spre Suceava, cu intenţia de a ajunge în municipiul Rădăuţi, unde are o prietenă.

Autoturismul prezintă avarii uşoare respectiv bară faţă spartă şi aripă faţă dreapta înfundată. Au fost informaţi poliţiştii din cadrul I.P.J. Bacău, urmând ca o echipă din cadrul acestei unităţi să se prezinte pentru preluarea suspectului şi a autoturismului urmărit.


Intră acum și în grupul de