Taiat cu cutitul, dupa ce a primit prima de sarbatori


Intră acum și în grupul de

Bucuria venirii noului an, dar mai ales alcoolul consumat în cantităţi impresionante le-a luat minţile la trei bărbaţi din judeţul Botoşani. Autorii unei încăierări pe cinste sunt angajaţii unei ferme care îşi derulează activitatea pe raza oraşului Gura Humorului. În ultima zi a anului trecut patronul societăţii a trecut pe la firmă şi le-a împărţit celor trei primele cuvenite pentru activitatea de peste an. Bucuroşi de cadoul primit, cei trei protagonişti s-au apucat de băut. Din păcate, însă la ora 23:15 la serviciul 112 a sunat telefonul prin care se solicita de urgenţă o salvare la sediul societăţii.

La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă o ambulanţă însoţită de un echipaj de poliţie, care a demarat cercetările. Când au ajuns poliţiştii, doi dintre angajaţi se aflau într-o cameră cu uşa închisă, fiind nevoie de spargerea acesteia şi acordarea primului ajutor unuia dintre bărbaţii aflaţi înauntru. Acesta de altfel a fost luat şi transportat de urgenţă direct la Spitalul Judeţean Suceava având mai multe plăgi tăiate.

Luaţi la întrebări de poliţişti, ceilalţi doi au recunoscut cele întâmplate. După ce au primit banii de la patron, angajaţii s-au apucat de băut. La un moment dat, unul dintre ei a auzit într-o cameră alăturată zgomote şi spargerea unui geam după care a sosit la faţa locului şi-a văzut unul dintre colegi într-o baltă de sânge şi a sunat la 112. În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că tăieturile de pe corpul victimei au fost realizate cu un cuţit, trei dintre ele fiind mai grave, fapt pentru care botoşăneanul a fost internat de urgenţă pentru intervenţie operatorie cu spenectomie, pleurotomie, evacuare sânge şi multiple suture. Dacă nu survin şi alte complicaţii, pacientul îşi va petrece cel puţin două luni pe patul de spital.

Suspectul de comiterea agresiunii, în vârstă de 26 de ani, s-a ales cu toată atenţia poliţiştilor fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă, urmând ca în funcţie de starea victimei să fie luate măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de