Amenintat cu pistolul in a treia zi a lui 2010


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani a trecut prin momente de groză, după ce a fost ameninţat cu un pistol în faţa discotecii unde venise să se distreze sâmbătă seara.

Băiatul este din comuna Zvorâştea, iar în noaptea dintre sâmbătă şi duminică s-a prezentat la agentul de poliţie din comună unde a spus că a fost ameninţat cu un pistol şi apoi lovit de trei tineri din comuna Adâncata cu o bâtă de baseball.

Imediat după ce a fost bătut, cei trei au fugit de la faţa locului cu o maşină ce prezenta numere de înmatriculare provenite din Bulgaria. Agentul de poliţie a plecat cu maşina de serviciu în urmărirea lor, iar în momentul în care şoferul fugar a încercat o manevră de scăpare s-a împotmolit.

În autoturism se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, cel mai în vârstă dintre ei aflându-se şi la volanul maşinii.

În urma verificărilor efectuate în interiorul autovehiculului, poliţistul a găsit atât bâta cât şi pistolul folosit la ameninţare. Este vorba de un pistol cu alice şi aer comprimat deţinut fără acte în regulă. Mai mult, şoferul bătăuş de 25 de ani nu deţine permis de conducere, iar în momentul în care a fost prins la volan duhnea a alcool. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs evenimentele şi tragerea la răspundere a vinovaţilor.


Intră acum și în grupul de