Accidentati dupa Revelion


Intră acum și în grupul de

Potrivit IPJ Suceava, pe 1 ianuarie, ora 06.30, pe DJ 178D, în localitatea Soloneţ comuna Todireşti, T. Vasile, de 22 de ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la un carosabil acoperit cu polei a derapat, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de T. Ion, de 24 ani, din comuna Cajvana.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost avariate, iar C. Floarea, de 23 ani, din comuna Cajvana, pasageră în autoturismul ce se deplasa regulamentar, a suferit leziuni şi a fost transportată la spital unde i s-a stabilit diagnosticul: plagă contuză parietală stânga, escoriaţii antebraţ stâng, contuzie genunchi stâng.

Tot în prima zi a anului, la ora 12.50, pe strada Aleea Jupiter din municipiul Suceava, Z. Andrei de 23 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, accidentându-l grav pe P. Eugen, de 57 ani, din aceeaşi localitate, pieton, care se afla pe carosabil, necesitând pentru vindecare circa 30-35 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de