Ștefan Mandachi anunță construirea unui spital în Rădăuți și lansarea campaniei „1 centimetru de spital” : Voi contribui cu 500.000 euro, bani proveniți din strângerile de fonduri pe care le-am inițiat


Intră acum și în grupul de

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a anunțat, marți seara, că a inițiat un proiect pentru construirea unui spital în municipiul Rădăuți și campania „1 centimetru de spital” fiind lansat deja și un site pentru donații: www.1cmspital.ro

Mandachi spune că regula lui este:FAPTE, nu vorbe! Și că pentru construcția spitalului din Rădăuți va  contribui cu 500.000 euro, bani proveniți din strângerile de fonduri pe care le-a inițiat și pe care le conduce încă.

„Am evoluat mult cu mega-proiectul nostru datorită managerului Traian Andronachi care dă din coate vertiginos pentru spitalul lui. Deja am scos Certificatul de urbanism și sper că avem suportul Consiliului local.  Depindem multe de termene și avize”, a menționat Mandachi.

El a precizat că spitalul va fi construit, dar că pe lângă cei 500.000 euro mai e nevoie de bani, voluntari, manoperă și materiale.

Mandachi a făcut apel pentru găsirea unui sponsor care să ajute proiectul prin asigurarea unui schelet metalic al unor incinte spitalicești.

„Dragi patroni, se găsește vreun antreprenor generos în țara asta care să-și lege numele pe viață de un spital? Scheletul metalic al clădirii ne-ar conferi posibilitatea să investim în unitățile modulare și dotări”, a adăugat antreprenorul sucevean.

El a anunțat că a fost lansat și site-ul www.1cmspital.ro care poartă numele campaniei: UN CENTIMETRU DE SPITAL.

„Începând de vineri se vor putea dona și bani. Până atunci, pe email, trimiteți toate ”ofertele” de sprijin [email protected]. Precizez că voi promova prin toate forțele pe sponsorii care ne ajută în campania de strângere de fonduri (așa cum am făcut deja. Tot ceea ce am promis, am respectat). Eu vă spun ceva, credeți-mă: oamenii de rând și antreprenorii vor face ce nu s-a făcut în toată regiunea! Doamne, ajută!”, a transmis Mandachi.


Intră acum și în grupul de