A ramas fara „provizii” de peste 4.100 lei


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră sireteni au confiscat de la un sucevean, 990 pachete de ţigări în valoare de peste 4.100 lei , ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar de poliţie Ilie Poroch-Seriţan joi, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret au executat o acţiune specifică în zona de responsabilitate, oprind pentru control un autoturism marca „Seat”, ce era condus de S. Florin, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în municipiul Suceava.

După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea autoturismului, ocazie cu care s-au descoperit în bagajele personale, un număr de 990 de pachete de ţigări marca „Kent”, cu timbru ucrainean, fără documente legale de provenienţă. Fiind întrebat de provenienţa ţigărilor, bărbatul a declarat că le-a achiziţionat de la diferite persoane de pe raza oraşului Siret şi intenţiona să le comercializeze în municipiul Suceava.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 4.158 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei.


Intră acum și în grupul de