I-a furat telefonul in contul unei datorii mai vechi


Intră acum și în grupul de

După ce s-au luat la bătaie, agresorul i-a luat şi telefonul pentru că nu a plătit o datorie mai veche. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 19.00, A. Mihai, de 42 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc a reclamat faptul că în jurul orei 18.00 a fost agresat fizic în curtea locuinţei sale de V. Constantin Răzvan, de 22 ani din localitate, iar în timpul altercaţiei agresorul i-a luat telefonul mobil.

Din primele cercetări s-a stabilit că între victimă şi autor a avut loc un conflict spontan, pe fondul neachitării unei datori mai vechi de către victimă, timp în care reclamantului i-a căzut telefonul din buzunar, ulterior fiind luat de autor.
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi lovire sau alte violenţe pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale comiterii faptei.

Duminică, poliţiştii au mai fost înştiinţaţi despre alt caz de furt. În jurul orei 19.26, prin 112, S. Carmen, din municipiul Suceava a sesizat faptul că în perioada 08 – 09.01.2010 autori necunoscuţi i-au sustras din locuinţa mamei sale, S. Bendete, de 79 ani, din aceeaşi localitate, un covor din lână, iar din curte o sanie şi o masă confecţionată din metal.

În acest caz se fac cercetări pentru furt calificat, identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului în valoare de 1900 lei.


Intră acum și în grupul de