A lovit-o cu toporul in cap si i-a interzis sa mearga la spital


Intră acum și în grupul de

O femeie a ajuns la spital la mai bine de trei zile după ce a fost atacată cu sălbăticie de concubin cu un topor. Potrivit medicului urgentist, Tiberiu Brădăţan, de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, miercuri, la ora 11:17 a fost internată Elena G., în vârstă de 36 de ani, din Ostra cu diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral prin agresiune familială, cu toporul, veche de câteva zile- şoc psihic prin sechestrare la domiciliu” . Femeia este internată în secţia de Neurochirugie, starea acesteia fiind una bună.

În acest caz a fost sesizată şi poliţia. Aceştia, în urma cercetărilor au constatat că pe fonul consumului excesiv de alcool, în mediul familial s-a produs un conflict iar bărbatul a lovit femeia cu un corp contondent, demonstrat ulterior a fi topor.

Potrivit subcomisarului Alin Botezatu, din cadrul IPJ Suceava, după aplanarea conflictului, bărbatului i-a interzis femeii să se prezinte la vreun cadru medical, acest lucru ducând la inflamarea rănii şi necesitatea intervenţiei chirurgicale.


Intră acum și în grupul de