Criminalul din Mitocu Dragomirnei, trimis in arest


Intră acum și în grupul de

Bărbatul din comuna suceveană Mitocu Dragomirnei, acuzat că şi-a omorât în bătaie concubina, după ce a prins-o în casa unui consătean, care o violase cu mai mulţi ani în urmă, a fost băgat după gratii. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Leonte, instituţia a dispus, sâmbătă, începerea urmăririi penale faţă de S. ION (n. 27.03.1967 în localitatea Mitocu Dragomirnei, cu acelaşi domiciliu, recidivist, necăsătorit) pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Duminică, prin Ordonanţă s-a dispus reţinerea lui S. Ion pentru o perioadă de 24 de ore iar luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus la punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat şi a înaintat Tribunalului Suceava propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.

„În fapt, s-a reţinut că în data de 15 ianuarie 2010, inculpatul aflat în locuinţa martorului Truşcan Viorel Costică, din satul Moldoveni, com. Mitocu Dragomirnei, jud. Suceava, a exercitat asupra victimei Burac Valeria Elena, în vârstă de 36 de ani, acte de violenţă de intensitate ridicată, constând în lovituri cu pumnii şi picioarele asupra corpului şi sugrumare, care au condus la decesul acesteia”, precizează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu menţiunea că pentru infracţiunea de omor bărbatul riscă o pedeapsă cuprinsă între 10 şi 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.


Intră acum și în grupul de