Si-a ucis fetitele cu sange rece si s-a aruncat pe fereastra


Intră acum și în grupul de

O întâmplare cutremuratoare s-a petrecut luni seară într-o familie din municipiul reşedinţă de judeţ. O femeie în vârstă de 31 de ani şi-a ucis cu sânge rece cele două fetiţe şi apoi s-a aruncat pe fereastră.

Totul s-a petrecut luni în jurul orelor 18:00, în cartierul George Enescu din municipiul reşedinţă de judeţ. Mai multe persoane care stăteau de vorbă în apropierea scării unde locuieşte familia au auzit la un moment dat o bufnitură puternică. În momentul în care s-au uitat să vadă ce s-a întâmplat, au văzut corpul femeii zdrobit de asfalt într-o baltă de sânge. Imediat, au sunat la salvare şi au încercat să-l găsească pe soţ. Când acesta a ajuns în casă, imaginile văzute l-au dus în pragul nebuniei. Două minore de 5 şi 9 ani zăceau moarte cu răni adânci în zona gâtului. Imediat, vecinii au sunat la poliţie.

Nimeni nu îşi poate explica până în momentul de faţă ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest disperat. În vârstă de 31 de ani, aceasta era căsătorită din anul 2000 cu un cetăţean turc cu care pornise o firmă ce se ocupa de construcţii (mansardări blocuri) şi comerţ (având un magazin în Rădăuţi şi unul în bazar). Stăteau în cartierul George Enescu într-un apartament la mansarda scării unde locuiau şi părinţii fetei. Toţi spun că o duceau bine şi nu s-a plâns nici unul dintre membrii familiei de greutăţi sau alte necazuri. De certuri nici nu putea fi vorba. Împreună aveau două fetiţe, cea mai mare fiind în clasa a treia la Scoala Generală Nr. 3 Suceava.

Luni după – amiază parcă cineva i-a luat minţile femeii. Pe când soţul nu se afla acasă, fără să se ştie de ce, şi-a ucis cu ajutorul unui cuţit cele două fetiţe. Apoi, cu arma crimei în mână, femeia s-a aruncat de la etajul 5. Chiar dacă nu a murit pe loc, medicii de la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean Suceava sunt foarte rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale victimei. Tot la spital a ajuns şi soţul acesteia care a intrat în stare de şoc după ce a văzut cele întâmplate.

Cazul a fost preluat de procurorii criminalişti care încearcă să afle mai multe detalii despre cum s-au petrecut faptele şi mai ales ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest.


Intră acum și în grupul de