Mama criminala a murit la cateva ore dupa ce si-a ucis fetitele (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Femeia de 31 de ani din municipiul Suceava, care şi-a ucis cu o cruzime ieşită din comun cele două fetiţe minore şi apoi s-a aruncat pe fereastra apartamentului, a murit după aproape 7 ore de la comiterea incredibilului gest. Nici acum nu se ştie cu exactitate ce a determinat-o pe femeie să facă aşa ceva. Vecinii sunt în continuare oripilaţi, iar procurorii încearcă să pună toate datele cap la cap pentru a stabili condţiile care au condus la nefericitul eveniment.

Luni seară, în cartierul sucevean George Enescu a avut loc una dintre cele mai terifiante întâmplări din ultimii ani petrecute pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.
Din datele deţinute, tânăra mamă, o femeie de 31 de ani căsătorită cu un cetăţean turc încă din anul 2000, se afla în apartamentul situat la mansarda unui bloc cu 4 etaje, doar cu cele două fetiţe de 5 şi 9 ani.

Din păcate, în ultima perioadă, necazurile s-au abătut şi peste această familie care până acum nu s-a plâns niciodată de greutăţi. Soţii aveau împreună o societate ce se ocupa cu construcţiile şi amenajările interioare, dar criza a început să-şi spună cuvântul. Începând cu ultimul trimestru al anului trecut, comenzile nu mai veneau aşa des iar banii din conturi s-au împuţinat. Mai mult, tânăra mamă a început să consume tot mai des cantităţi însemnate de alcool, ceea ce ducea şi la neînţelegeri între soţi. Mai mult, soţul i-a mărturisit femeii că intenţionează pentru o scurtă perioadă de timp să facă o vizită în Turcia unde împreună cu părinţii lui să găsească o soluţie de redresare economică.

Din păcate, luni seară, după ce a a băut prea mult, tânăra mamă a alergat pur şi simplu prin casă după cele două fetiţe ucigându-le cu sânge rece cu mai multe lovituri de cuţit. Apoi, fără să stea pe gânduri şi cu arma crimei în mână femeia s-a aruncat la scurt timp pe fereastră.

In cădere, a fost văzută de unul dintre vecini care a chemat de urgenţă salvarea medicii transportând-o la Spitalul Judeţean unde, conform declaraţiilor medicului urgentist,Tiberius Brădăţan, “i s-au acordat imediat toate îngrijirile medicale de urgenţă după care a fost internată în secţia de terapie intensivă cu multiple răni. Din păcate, la mijlocul nopţii inima pacientei a cedat”.

Nimeni nu îşi explică ce a determinat-o pe mama criminală să recurgă la un asemenea gest. Toţi vecinii o caracterizează ca fiind o mamă iubitoare şi o persoană care nu poate face rău la nimeni. Ce a împins-o pe femeie să îşi ucidă proprii copii şi cum s-au derulat evenimentele cu exactitate vor trebui să stabilească procurorii în sarcina cărora a intrat rezolvarea cazului.


Intră acum și în grupul de