Baut la volan, fara permis si cu autoturismul avariat


Intră acum și în grupul de

O patrulă de poliţie a depistat miercuri, la miezul nopţii pe drumul naţional DN17, un bărbat băut la volan, fără permis şi cu autoturismul avariat. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 23.45, o patrulă de poliţie, în urma unui apel telefonic semnalat prin „SNUAU 112”, s-a deplasat pe DN 17, pe raza comunei Coşna, în vederea identificării unui autoturism implicat într-un eveniment rutier.

La faţa locului patrula a oprit în trafic un autoturism cu numere de circulaţie provizorii, iar după verificarea documentelor s-a constatat că la volanul autoturismului se afla M. Ioan, de 29 ani, localnic, ce nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

Autoturismul prezenta avarii uşoare, iar conducătorul auto a declarat că, într-o curbă la stânga, pe DN 17, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat şi s-a oprit în şanţul din partea stângă a drumului, dar în urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde i-au fost recoltate câte două probe biologice din sânge la interval de o oră.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de