FOTO/VIDEO//Primăria Suceava a început acțiunea de ridicare a mașinilor. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Sunt ridicate inclusiv mașinile care îngreunează desfășurarea lucrărilor edilitare sau acțiunile de ridicare a deșeurilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că Primăria Suceava continuă acțiunile de identificare, verificare și ridicare a autovehiculelor fără stăpân/abandonate și a celor parcate neregulamentar!

Sesizările cu privire la mașinile fără stăpân/abandonate, dar și la cele care încurcă traficul, pot fi transmise către Poliția Locală – 0230 212192, a precizat viceprimarul.

Lucian Harșovschi a precizat că după identificarea autovehiculelor de acest fel, angajații Poliției Locale efectuează procedura de înștiințare, iar dacă proprietarii nu reacționează, acestea vor fi ridicate.

Ulterior, dacă nu sunt revendicate și nu sunt achitate costurile ridicării, acestea vor fi valorificate prin casare. În cazul refuzului de a se conforma somației, conform legislației în vigoare, amenda este de la 1000 la 2000 lei, la care se adaugă și cheltuieli de ridicare.

Viceprimarul a subliniat că, de asemenea, sunt ridicate autovehiculele parcate/care staționează neregulamentar pe partea carosabilă, dar și cele care îngreunează desfășurarea lucrărilor edilitare, inclusiv acțiunile de ridicare a deșeurilor.

„Momentan avem 39 de mașini, care urmează a fi casate dacă nu vor fi recuperate de către proprietari”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de