S-a reluat alimentarea cu energie electrica in trei localitati sucevene


Intră acum și în grupul de

Sucevenii din zona Brodina-Ulma-Nisipitu beneficiază din nou de energie electrică, după ce echipele de intervenţie ale E.On au reuşit, luni dimineaţa, să remedieze avaria înregistrată duminică seara din cauza chiciurei şi a gerului.

Potrivit prefectului de Suceava, Sorin Popescu, din cei 1.500 de abonaţi afectaţi, zece au mai rămas fără energie electrică, dar şi în cazul acestora se va relua furnizarea energiei electrice în cel mai scurt timp.

Duminică seara a fost afectată alimentarea cu energie electrică a unui număr de 1.500 de abonaţi din zona Brodina-Ulma- Nisipitu, iar echipele E.On au încercat să remedieze avaria încă de duminică seara, dar nu au reuşit din cauză că intervenţia a fost dificilă, într-o zonă împădurită.

Popescu a informat că trei oameni ai străzii din Rădăuţi, Fălticeni şi Suceava au fost preluaţi în noaptea de duminică spre luni de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi transportaţi la spital.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai precizat că în noaptea de duminică spre luni s-au întregistrat minus 30 de grade Celsius în municipiul Vatra Dornei, minus 29 de grade Celsius în municipiul Rădăuţi, minus 28 de grade Celsius în municipiul Suceava şi în Vatra Moldoviţei, iar minus 27 de grade Celsius în municipiul Fălticeni.


Intră acum și în grupul de