Percheziții DNA Suceava la Serviciul de Permise Auto Suceava fiind vizate persoane care ar fi facilitat obținerea ilegală de permise


Intră acum și în grupul de

Serviciul Teritorial Suceava al DNA în colaborare cu lucrători ai Direcției Generale Anticorupție efectuează, joi, percheziții care vizează persoane care ar fi facilitat obținerea ilegală de permise auto.

Astfel, zeci de percheziții au loc în Suceava inclusiv la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Auto și Înmatriculări Vehicule Suceava.

Sunt vizate mai multe persoane care ar fi facilitat obţinerea ilegală de permise auto urmând să fie duse la audieri la sediul DNA Suceava.

Potrivit DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări în trei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, de spălare a banilor și de constituire a unui grup infracțional organizat, presupus săvârșite în perioada 2018-2020.

Astfel, în cursul zilei de 26 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 67 de locații situate pe raza municipiului București și a județelor: Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău, din care nouă sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.


Intră acum și în grupul de