Președintele executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România, Bogdan Bănică, face legătura între numărul fruntaș de accidente din județul Suceava și rețeaua prin care se obțineau permise contra cost, reclamând inacțiunea Serviciului Județean Anticorupție Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, pune mai multe întrebări în legătură cu situația anchetată de DNA Suceava la Serviciul de Permise Auto și Înmatriculări Vehicule din Suceava.

„Ați putea vedea, măcar ipotetic, vreo legătură între milioanele de euro pitiți în găleți și ascunși în pereți, aur și ceasuri, cu faptul că, de ani buni, județul Suceava deține permanent un loc fruntaș pe cinicul podium al numărului persoanelor decedate în accidente rutiere din România? Pe lângă lipsa infrastructurii”, scrie Bănică pe o pagină de socializare.

El adagă că și rețelele de socializare erau invadate de mesaje și comentarii  despre cum și cât se dă.

„Dacă studiai puțin și citeai printre rânduri, aflai exact chiar și pe unde te situai (pe scara ”valorilor”), asta dacă nu te ducea căpățâna să obții permisul de conducere în mod legal. Presa exclama, simplii cetățeni strigau, cu toții aproape că știau „cum merge cursul” euro/permis. Cu toții știau, în afară de Asmarandei și al lui Serviciu Județean Anticorupție Suceava. E firesc, Asmarandei nu are cont de febeu și nu avea de unde să știe ce se scrie pe acolo. Și noi cârcotași… Între timp, Corrado Cattani de Suceava doarme în această noapte în arest”, a adăugat Bănică.

El încheie mesajul cu patru întrebări:

1. Se putea dezvolta până la o asemenea amplitudine această structură cu încrengături de tip mafiot a permiselor, fără ștampila „APROBAT” a Serviciului Județean Anticorupție Suceava?

2. Putea Corrado Cattani să își ia eventuale comisioane fără știrea și parandărătul lui Asmarandei?

3. Până la ora asta, Asmarandei nu și-a depus demisia, nici măcar de onoare?

4. Ce mai știm de dosarul în care comisarul-șef Marius Asmarandei, șeful Serviciului Județean Anticorupție Suceava, a fost recent cercetat penal pentru că furniza informații din dosarele penale DNA?

Bogdan Bănică – președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS


Intră acum și în grupul de