Accidentata pe trecerea de pietoni, a fugit de la spital


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 59 de ani din localitatea Şcheia a fost joi personajul principal al unei întâmplări ciudate. În timp ce se deplasa pe strada Universităţii din municipiul reşedinţă de judeţ, femeia a traversat strada fără să se asigure deoarece era în dreptul unei treceri de pietoni. Din păcate, în momentul în care era angajată în traversare, a fost acroşată de un autoturism de culoare roşie care a plecat de la locul accidentului.

În urma impactului, victima a fost condusă la secţia de urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, dar a refuzat să fie examinată medical fugind din secţie.
Despre accident, s-a aflat de abia după ce s-a prezentat la poliţie, unde a povestit tot.

In urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit şi identitatea conducătorului auto. Este vorba tot despre o persoană de sex feminin, de 40 de ani, din municipiul Suceava. Aceasta a recunoscut în faţa poliţiştilor că în timp ce mergea cu maşina pe strada Universităţii a lovit un pieton, dar nu a putut explica de ce nu a oprit şi a plecat mai departe liniştită, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În urma verificărilor cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ pentru şoferiţă şi de 0,04 pentru persoana accidentată.

Acum poliţiştii continuă cercetările pentru tragerea la răspundere a persoanei vinovate.


Intră acum și în grupul de