Viceprimarul Lucian Harșovschi speră ca în câteva zile municipiul Suceava să iasă din „scenariul roșu”: Am cerut lămuriri persoanelor abilitate pentru menținerea măsurilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat, marți seara la Analiza de Seară de la News Bucovina că a solicitat persoanelor abilitate lămuriri pentru menținerea în continuare a municipiului Suceava în „scenariul roșu” atât timp cât de săptămâna trecută rata de infectare este sub pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

„Legislația spune clar că trebuie să fie 14 zile sub 3 la mie.  La noi fluctuează și suntem foarte aproape de prag”, a spus Lucian Harșovschi.

Viceprimarul a arătat că speră ca în următoarele zile rata să scadă și sub 2 cazuri la mia de locuitori astfel încât cât mai repede să se ridice măsurile luate în cazul „scenariului roșu”.

Lucian Harșovschi a mai declarat că de miercuri de la ora 10:00 se redeschide și patinoarul artificial cu măsuri mai restrictive, respectiv 45 de minute programul cu pauză de 15 minute pentru intrarea-ieșierea patinatorilor


Intră acum și în grupul de