Primăria Suceava începe achiziția și montarea noilor stații de autobuz. Acestea vor fi din plăci de aluminiu compozit vopsit în culoarea verde


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că s-a stabili modelul pentru stațiile de autobuz care vor fi montate în oraș.

Primarul a spus că municipalitatea va achiziționa 38 de stații de autobuz din cele 54 care vor fi modernizate, iar restul stațiilor, care sunt mai mari vor fi modernizate la fața locului.

El a arătat că stațiile care vor fi montate sunt din plăci de aluminiu compozit alucubond și vor fi vopsite în verde, precum culoarea autobuzelor.

📺 Conferință de presă la Primăria Suceava

📺 Conferință de presă la Primăria Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 8 decembrie 2020

 Stațiile vor avea zone de afișaj publicitar, băncuțe de așteptare, porturi USB și totemuri laterale.

„Arată destul de bine aceste stații și vor fi o pată de culoare în ceea ce înseamnă transportul public în municipiul Suceava”, a spus Ion Lungu.

El a spus că s-a desfășurat ultima licitație pentru proiectul integrat de modernizare a transportului public din municipiu, cea privind asigurarea aparaturii și softului pentru e-ticketing și afișajul electronic din stații, fiind depuse oferte ale unor firme din Brașov și București.


Intră acum și în grupul de