VIDEO // Traficul rutier în județul Suceava se desfășoară normal, pe un carosabil umed. 41 de utilaje de deszăpezire acționează pentru combaterea poleiului


Intră acum și în grupul de

Secția de Drumuri Naționale Suceava a informat vineri dimineață că pe sectoarele de drum din administrarea sa carosabilul este umed.

Totodată, cerul este acoperit și plouă mărunt, iar în unele zone este ceață, în special la Ilișești, unde vizibilitatea este mai mică de 150 metri.

În prezent, temperaturile variază în jurul a 0 grade la Rădăuți, Suceava și Ilișești și +1 la Fălticeni.

Sursa citată a precizat că în timpul nopții au acționat 21 utilaje de deszăpezire care au împrăștiat 121 tone de sare.

De asemenea, potrivit Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, se circulă normal pe toate drumurile naționale din administrarea sa. Carosabilul este umed, precipitațiile sunt sub forma de ploaie slabă peste tot.

 S-a acționat și se acționează în continuare pe toate sectoarele de DN pentru prevenirea poleiului.

În același timp, și Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava a informat că pe sectoarele de drum din administrare s-a acționat pentru prevenirea și combaterea poleiului, fiind folosite 20 de utilaje care au împrăștiat 192 tone de material antiderapant.

De asemenea, carosabilul este umed, pe porțiuni cu polei și zăpadă frământata spre acostament. Temperaturi cuprinse intre -2 grade la Cârlibaba si +2 grade la Coșna.


Intră acum și în grupul de