A alunecat si s-a impuscat la o vanatoare de mistreti


Intră acum și în grupul de

Aflat la o vânătoare de mistreţi, un mărginean a alunecat, iar arma s-a descărcat glonţul provocându-i o plagă. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 16.58, L. Ionel din comuna Marginea a sesizat prin SNUAU 112, faptul că la o vânătoare organizată de Clubul de vânătoare Rădăuţi, G. Dumitru, de 39 ani, din aceeaşi localitate, s-a autoaccidentat cu arma de vânătoare proprietate personală.

Clubul de Vânătoare şi Pescuit Sportiv Rădăuţi a organizat luni, o vânătoare colectivă la specia mistreţ pe fondul de vânătoare Suceviţa, la care au participat 13 vânători printre care şi G. Dumitru.

Cei 13 vânători au fost dispuşi pe stand în zona denumită „Pârâul Drăguşiţa”, loc în care vânătorul G. Dumitru se afla pe un teren accidentat, stâncos, având asupra sa arma de vânătoare proprietate personală, pe care a încărcat-o cu cartuş tip breneke. La un moment dat a alunecat, iar arma s-a descărcat provocându-i o plagă împuşcată în regiunea dorsală.

Vânătorul a fost transportat la spital, iar medicul de gardă a precizat că rana nu este gravă, stabilind diagnosticul „plagă împuşcată hemitorace stâng şi regiune dorso-lombară, fără leziuni ale organelor interne”, însă nu s-a putut pronunţa cu privire la numărul de zile de îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de