Autoritățile județului Suceava se pregătesc pentru cea de a doua etapă de vaccinare anti-Covid. Începe pregătirea logistică a centrelor de vaccinare din județ


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de 6 ianuarie, la sediul Palatului Administrativ Suceava, a avut loc o ședință de lucru în cadrul căreia s-a discutat despre pregătirea celei de-a doua etape a strategiei de vaccinare împotriva Covid-19 de la nivelul județului Suceava.

Potrivit Prefecturii Suceava, scopul ședinței a fost acela de a discuta toate aspectele legate de pregătirea logistică a centrelor, amenajarea acestora astfel încât să îndeplinească condițiile igienico-sanitare, respectarea condițiilor de funcționare conform protocolului național și autorizarea acestora de către Direcția de Sănătate Publică Suceava.

Centru de vaccinare împotriva COVID-19 din SJU Suceava

La ședința convocată de prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, au participat șefii instituțiilor componente din Nucleul Județean de Coordonare a Vaccinării de la nivelul județului Suceava, primarii celor 16 localități unde sunt stabilite cele 30 de centre de vaccinare pentru faza a doua și managerii spitalelor din județ unde sunt organizate centrele de vaccinare pentru faza I.

Precizăm că, potrivit Comitetului Național de Coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19, în cea de a doua etapă va fi vaccinată populația cu grad de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie.


Intră acum și în grupul de