Numărul total al sucevenilor vaccinați împotriva COVID-19 a crescut la 3.539. Miercuri au fost efectuate 564 de vaccinări


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a anunțat că în cursul zilei de miercuri, în cadrul fazei I de vaccinare împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech, pe raza județului Suceava s-au efectuat un număr total de 564 vaccinări.

Cele mai multe, 372 au fost făcute la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Alte 102 au fost făcute la Spitalul Municipal Rădăuți, 42 la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, 36 la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc și 12 la Spitalul Orășenesc Siret.

La Vatra Dornei și Fălticeni nu s-au efectuat, miercuri, vaccinări împotriva COVID-19.

Băncilă a menționat că de la începutul campaniei de vaccinare s-a efectuat un număr total de 3.539 vaccinări.

Ea a precizat că în cursul zilei de joi se distribuie alte 600 doze de vaccin Pfizer BioNTech în centrele de vaccinare din județ,  în funcție de programările efectuate.

„Vă amintim că administrarea unui vaccin împotriva COVID-19 reprezintă unul dintre instrumentele critice pentru limitarea efectelor pandemiei, alături de celelalte instrumente: respectarea restricţiilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică)”, a spus Băncilă.


Intră acum și în grupul de