Detaliile accidentului cu trei răniți de la Boroaia: Șoferul autoturismului a ajuns pe sensul opus intrând în cu mașina într-un TIR


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a prezentat detaliile accidentului care s-a produs, miercuri după amiaza, la intrarea în Boroaia care s-a soldat cu trei răniți.

Astfel, la ora 13:50, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 15 C din direcția Boroaia către Praxia, un bărbat de 27 de ani din comuna Bogdăneşti a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autotractorul ce tracta o semiremorcă, condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani din comuna Ciocăneşti.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 27 de ani, a unui bărbat de 30 de ani din comuna Bogdăneşti şi a unei femei de 29 de ani din comuna Boroaia, pasageri în acelaşi autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal ce v-a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de