Nemtean baut, agatat in Dorna de garnitura unui tren (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din judeţul Neamţ, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost agăţat de garnitura unui tren, la o trecere fără barieră din Dorna. În timp ce mergea, acesta a fost acroşat de o garnitură de tren ce efectua mişcări de manevră. Gheorghe S., în vârstă de 58 de ani, din localitatea Oglinzi, judeţul Neamţ a fost adus vineri seară, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ian cel Nou” Suceava cu multiple leziuni pe partea dreaptă a corpului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, medicul urgentist Tiberius Brădăţan, bărbatul prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă contuză frontală dreaptă, traumatism cu fractură cu fractură humerus drept, traumatism toracic drept cu emfizem subcutanat, contuzie forte abdominală, halenă etanolică fiind internat în secţie de Chirurgie- ATI.

Medicul Brădăţan a precizat luni, că pacientul necesită drenarea pneumotoraxului, iar starea acestuia este stabilă, „dar încă poate pune probleme privind evoluţia”.


Intră acum și în grupul de