Caini comunitari otraviti, in municipiu


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Asociatia de Protectie a Animalelor “Proanima” Suceava doreste sa va comunice:

“La fel ca atunci cand am avut placerea de a va invita la targurile de adoptii gratuite cu caini din adapost, la fel ca atunci cand v-am apreciat ajutorul in raspandirea vestii ca se organizeaza campanii de sterilizari gratuite pentru cainii comunitari, precum cea care tocmai s-a incheiat, organizata de Primaria Municipiului Suceava si efectuata de Fundatia “Vier Pfoten”, la fel si acum va solicitam ajutorul in informarea populatiei in privinta faptului ca se pune otrava pe strazi. De vineri, in toate cartierele din oras, in spatii publice dar si in curti ale institutiilor au fost inregistrate cazuri de caini otraviti.

Ce se intampla nu este un incident izolat, este o actiune organizata, premeditata si chiar daca valul momentan de otraviri inceteaza, oricand exista sanse sa revina. Asadar, dorim sa atentionam persoanele care au la bloc, in curte sau scot la plimbare caini sau pisici, si ii rugam sa apeleze urgent la un medic veterinar din zona sau sa contacteze membrii asociatiei noastre imediat ce vad un animal agonizand, avand spasme, spume la gura sau comportandu-se ciudat. Totodata va sfatuim sa va tineti sub observatie copiii, deoarece chiar si in curtea unei institutii care are in ingrijire copii s-a inregistrat un caz de otravire a unui caine. Aveti sansa sa salvati o viata.

Pentru mai multe informatii si urgente va rugam contactati-ne la numerele de telefon 0744 515 160 sau 0745 971 398. Multumim!”


Intră acum și în grupul de