Urmariti penal pentru ca au postat pe internet un anunt de vanzare fals


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Vicov sunt urmăriţi penal pentru că au vrut să înşele o basarabeancă prin postarea pe internet a unui anunţ fals de vânzare a unui telefon. Potrivit IPJ Suceava luni, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, au fost identificaţi I. Vasile, de 20 de ani şi S. Constantin, de 18 ani, ambii din oraşul Vicovu de Sus.

Pe data de 10 februarie I. Vasile a postat pe un site de vânzări online, un anunţ fals referitor la vânzarea unui telefon mobil.

C. Veronica, de 19 ani, din Republica Moldova, cu reşedinţa în municipiul Suceava s-a arătat interesată de cumpărarea acelui telefon, cei doi stabilind preţul la 430 de lei. I. Vasile l-a contactat pe S. Constantin, acesta fiind de acord ca în schimbul sumei de 100 de lei, să figureze ca expeditor pe acel colet, urmând să ridice ulterior suma de 430 de lei de la oficiul poştal din oraşul de domiciliu.

La audieri cei doi au recunoscut comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat începerea urmăririi penale propusă de I.P.J. Suceava faţă de cei doi suspecţi, dispunând continuarea cercetărilor cu aceştia în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune”.


Intră acum și în grupul de