HS Timber Productions SRL anunță că a convenit o soluționare amiabilă a anchetei inițiate de Consiliul Concurenței și că de la incidentul punctual din perioada 2011-2016 a implementat o serie de măsuri pentru asigurarea unui lanț de aprovizionare sigur în România


Intră acum și în grupul de

HS Timber Productions SRL a anunțat, marți, în legătură cu rezultatele investigației publicate de Consiliul Concurenței privind piața de achiziții de material lemnos din perioada 2011-2016 că a convenit o soluționare amiabilă a anchetei inițiate de Consiliul Concurenței.

„După o evaluare amănunțită a procedurilor interne de achiziție ale companiei din perioada 2011-2016, cu sprijinul unor experți recunoscuți la nivel internațional, compania a identificat anumite nereguli și a luat imediat măsurile necesare pentru remedierea acestora. Ulterior, toți managerii companiei au participat în mod regulat la cursuri de formare acordate de experți antitrust”, se arată în comunicatul companiei.

Totodată, se subliniază că motto-ul companiei „Tot mai bine în fiecare zi” și criticile constructive ale partenerilor sociali au ajutat compania să adopte cele mai înalte standarde de sustenabilitate și antitrust, integrate în Codul de Conduită al companiei și obligatorii pentru toți angajații.

„Cu această soluționare amiabilă, considerăm acest capitol din istoria companiei ca fiind în sfârșit încheiat”, se arată în comunicat.

Mai mult, compania spune că decizia de soluționare amiabilă privește un eveniment punctual, care a avut loc în perioada 2011-2016.

„Din acel moment, compania și-a îmbunătățit constant sistemul Due Diligence și și-a stabilit un set de reguli și politici extrem de clare.HS Timber Productions a implementat o serie de măsuri pentru asigurarea unui lanț de aprovizionare sigur în România. Codul de conduită al companiei, obligatoriu și pentru toți furnizorii, asigură un model sustenabil de afacere într-un mediu dificil”, precizează compania. 

Totodată, se menționează că unul din principiile de bază ale HS Timber Productions este să acționeze întotdeauna în conformitate cu toate legile și regulamentele în vigoare.

„Pentru HS Timber Productions, respectul față de lege este elementul cheie pentru dezvoltarea industrială și competitivă a unei țări”, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de