Daniel Bodnar va fi operat miercuri, la Iași, iar familia solicită ca gândurile celor care îl susțin să fie îndreptate spre el


Intră acum și în grupul de

Familia activistului de mediu, Daniel Bodnar a anunțat pe pagina de facebook a acestuia, marți, în jurul orei 16, că acesta va fi supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de miercuri.

Mesajul este unul destul de rezervat în privința evoluției ulterioare a tănărului activist de mediu sucevean însă cei din familia lui Daniel Bodnar speră că ”Dumnezeu va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă”.

”Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă”, se arată în mesajul postat pe facebook.

Vă redăm mai jos, integral, mesajul apărut pe pagina de socializare a tănărului activist de mediu, care a suferit un accident, în noaptea de luni spre marți, pe raza comunei Sucevița.

Salutare, oameni frumoși! (Așa ii plăcea lui Daniel să ne salute pe toți). Noi, soția, fetița, frații, surorile și părinții lui Daniel, avem speranța că Daniel se va face bine și că Dumnezeu îl va ajuta să treacă peste această perioadă grea din viața lui. Daniel urmează să fie operat mâine și are mare nevoie de rugăciunile noastre ale tuturor. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă. Deocamdată nu cunoaștem ce costuri implică toate procedurile, însă la momentul potrivit vom anunța aici pe pagină.

Vă mulțumim că sunteți alături de Daniel!”


Intră acum și în grupul de