Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost grav rănit într-un accident rutier


Intră acum și în grupul de

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost rănit grav într-un accident rutier produs marți dimineața pe raza comunei Sucevița.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, autoturismul în care Bodnar era pasager, era condus de un prieten al acestuia și care a pierdut controlul volanului.

În timp ce conducea mașina, cu volanul pe partea dreaptă, pe DN 17 A pe raza comunei Sucevița, șoferul a derapat, a  lovit poarta și grardul unei locuințe, iar apoi un semn rutier după care mașina s-a răsturnat într-un șanț.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a declarat că și șoferul și pasagerul erau conștienți și cooperanți la sosirea echipajelor.

Cercetările au evidențiat că accidentul s-a produs din cauză că șoferul a pierdut controlul volanului și nu ar fi fost alte mașini care să-l șicaneze în trafic, cunoscându-se că în ultima perioadă aceștia au fost șicanați în trafic în timpul unor acțiuni pe care le aveau.

De menționat este că după ce a ajuns la spital, Daniel Bodnar a solicitat transferul la un spital din Iași pentru că ar fi suferit probleme la coloana vertebrală.


Intră acum și în grupul de