Starea strazilor dupa topirea zapezii provoaca deja insomnii primarului Ion Lungu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Autorităţile centrale ar trebui să se sesizeze şi să găsească o nouă formulă pentru compoziţia asfaltului care să facă faţă actualelor condiţii climatice, este de părere primarul Sucevei, Ion Lungu. „La actualele condiţii climatice aruncăm banii pe fereastră. Ce asfaltăm vara sare peste iarnă”, a spus Lungu, care consideră că este o problemă de interes naţional pentru că această situaţie se înregistrează în toată ţara. Lungu a menţionat că a discutat în acest sens şi cu preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru a fi găsită o soluţie.

Edilul-şef sucevean a spus într-o conferinţă de presă că are insomnii privind starea străzilor din municipiu după topirea zăpezii, arătând că în această iarnă îngheţul şi dezgheţul repetat a determinat infiltrarea apei în asfalt şi distrugerea acestuia. El a apreciat că după topirea zăpezii pe străzile Sucevei va fi un dezastru şi că până în luna aprilie vor fi executate lucrări de plombare la rece a gropilor din asfalt.

Lungu a arătat că municipalitatea are fonduri de 20 de milioane de lei pentru repararea străzilor din oraş, dar că speră să fie folosit un alt tip de asfalt pentru ca acesta să facă faţă iernii.


Intră acum și în grupul de