Centrul comunitar de vaccinare împotriva COVID-19 din Vatra Dornei a fost operaționalizat și se pot face programări


Intră acum și în grupul de

 DSP Suceava a anunțat că a fost operaționalizat centrul de vaccinare comunitar din Vatra Dornei și că deja se pot face programări.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a spus că de miercuri 20 ianuarie se pot face programări pentru vaccinare împotriva SARS-CoV-2 și la Centrul de vaccinare de la Sala de sport a Colegiul Național „Ion Luca” din Vatra Dornei care va funcționa în județ pe lângă centrele de vaccinare deja existente din etapa I.

Doar în Vatra Dornei spitalul municipal nu poate fi inclus ca centru de vaccinare în etapa a doua pentru că nu poate asigura fluxurile necesare, dar a fost pus în funcțiune centrul comunitar.

DSP Suceava amintește că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

În județul Suceava mai funcționează centrele de vaccinare de la spitalele din Suceava, Siret, Rădăuți,  Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni.


Intră acum și în grupul de