Elevi de la școala din Bosanci cer demisia directorului școlii și a mai multor profesori pentru că ar fi făcut campanie electorală și nu cursuri


Intră acum și în grupul de

Mai mulți elevi de clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala din Bosanci au inițiat petiții prin care cer demisia directorului unității școlare și a mai multor cadre didactice.

Petițiile sunt semnate de 30 de elevi.

Aceștia reclamă că atât directorul unității cât și respectivele cadre didactice au făcut campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 2020 și nu lecții cu elevii.

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, susține însă că petiția a fost semnată de un singur elev în dreptul celorlalți, iar un părinte de elev spune că cel care a făcut-o va avea de suferit pentru că a publicat petiția fără acordul celoralți elevi.

„Cum pot acești copii de clasa a-7- B să ceara demisia doamnei directoare în condițiile în care dumneaei le-a fost învățătoare” spune părintele revoltat care subliniază că aceasta este un cadru didactic demn de urmat, una dintre cele mai bune învățătoare pe care le are Bosanciul.

„Vom acționa împotriva acestui copil care și-a permis să folosească numele copiilor noștri fără să-i întrebe”,a mai menționat respectivul părinte.


Intră acum și în grupul de