Au vrut sa insele gestionara unui magazin din Georghe Enescu


Intră acum și în grupul de

Două tinere au vrut să o înşele pe gestionara unui magazin din cartierul sucevean George Enescu, însă tentativa acestora nu a avut sorţi de izbândă. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 10.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că la un magazin situat în cartierul George Enescu, două persoane de sex feminin au înşelat gestionara de serviciu cu o sumă de bani şi provoacă scandal în magazin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că S. Şucarina, de 26 ani, din municipiul Roman, judeţul Bacău şi S. Irina, de 23 ani, din municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, au intrat în magazin pentru a face diverse cumpărături.

Aici, S. Şucarina a solicitat gestionarei nişte legume, care după cântărire au fost evaluate la suma de 18 lei. Cumpărătoarea a înmânat gestionarei o bancnotă de 100 lei, de la care a primit restul, iar după ce l-a luat, a reproşat că marfa nu este de calitate, a dat-o gestionarei înapoi cât şi restul, mai puţin cu 50 lei şi a cerut să-i fie restituită bancnota de 100 lei, încercând să înşele astfel gestionara.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală faţă de S. Şucarina şi S. Irina pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, respectiv complicitate la înşelăciune.


Intră acum și în grupul de