Primarul de Rădăuți, Bogdan Loghin, vrea să implementeze „modelul Oradea” în administrația locală rădăuțeană


Intră acum și în grupul de

Primarul rădăuțean Bogdan Loghin s-a întors marți de la Oradea, unde a participat la un schimb de experiență pe teme de administrație publică.

În vizita făcută la Oradea primarul Bogdan Loghin a fost însoțit de reprezentanți ai Serviciilor de Urbanism, Achiziții Publice, Impozite și Taxe, Economic, Fonduri Europene, Juridic și Audit.

Această vizită  a fost o promisiune mai veche a primarului Loghin care a anunțat încă din campania electorală că dorește să arate funcționarilor rădăuțeni o Primărie model, condusă de tineri, care au reușit să schimbe în bine mentalitatea celor ce lucrează în folosul cetățeanului. 

La Oradea, funcționarii rădăuțenii au participat la ședințe pe departamente și la o ședință comună în care funcționarii Primăriei Oradea, alături de  primarul Florin Birta și viceprimarul Patricia Moș au dat dovadă de deschidere totală, oferind exemple și suport în înțelegerea și rezolvarea procedurală a unor probleme.

Primarul Loghin a declarat că vizita a fost un succes și este încrezător că  va reuși alături de funcționarii Primăriei Rădăuți să pună în practică unele modele de succes văzute la Oradea.


Intră acum și în grupul de