Portretele robot ale suspectilor in dublul asasinat de la Siret (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pe baza audierilor de martori şi ale investigaţiilor efectuate până în prezent, în cazul dublului omor din localitatea Siret, poliţiştii au întocmit portretele robot a două persoane care au fost semnalate în zona locuinţei victimelor la data producerii evenimentului.

Persoanele care pot furniza informaţii care să ducă la identificarea celor doi sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

1. Bărbat, vârsta 30-35 ani; înălţime aproximativă 1,80 m; constituţie corporală – solid; forma feţei dreptunghiulară, tenul măsliniu-deschis; nebărbierit cu păr facial până spre zona superioară a obrajilor; posibil să aibă un semn de formă ovală pe unul dintre obraji cu lungimea de aprox. 1 cm; părul negru, drept, des, scurt, cu linia de inserţie concavă; frunte uşor ridată, sprâncene groase; ochii de culoare albastru închis; nasul normal; gura de mărime mijlocie.

Poziţia corpului dreaptă, spatele lat.

Îmbrăcat cu geacă de culoare neagră (posibil fâş) cu fermoar negru; pantaloni largi de culoare închisă; pe cap purta un fes de culoare neagră, ţinută neîngrijită.

2. Bărbat, cu vârsta până în 40-45 ani; înălţime aproximativă sub 1,70 m; constituţie corporală –normală; tenul deschis, gălbui; faţă de formă rotundă, nebărbierit cu părul facial de culoare deschisă(roşcat); părul şaten, cu chelie frontală parţială; ochii de culoare căprui, întredeschişi; sprâncene foarte slab vizibile; nasul posibil cu deviaţie de sept; gura mică. Părea îmbătrânit prematur.

Îmbrăcat cu o haină din doc de culoare gri închis spre verzui; pe cap căciulă din blană de culoare gri cu alb, ţinută neîngrijită.


Intră acum și în grupul de