Un chirias a furat sculele din uscatorul blocului si le-a vandut


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din judeţul Iaşi ce stătea în gazdă, în Suceava, a furat mai multe bunuri din uscătorul blocului unde locuia şi le-a vândut pentru cativa lei. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 18.47, C. Vasile, din municipiul Suceava a sesizat faptul că, în perioada 17-27.02.2010, persoane necunoscute, prin folosirea de chei potrivite, au intrat în uscătorul blocului unde locuieşte mama sa C. Eufrozina, de 51 ani, situat în municipiul Suceava şi dintr-un dulap i-au sustras mai multe bunuri.

Mai exact, a dispărut o bormaşină, un flex, o maşină de filetat, cu tot cu cutiile acestora, o trusă metalică cu scule şi un aparat de sudură de culoare galbenă, cu tot cu cutia originală. Valoarea bunurilor sustrase este în sumă de circa 4500 lei.

În urma activităţilor întreprinse de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, a fost identificat C. Costel, de 21 ani, din comuna Horleşti, judeţul Iaşi, ca fiind suspect de comiterea furtului şi care locuia în gazdă, în acelaşi bloc.

Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, unde, în timpul audierii a recunoscut că în zilele de 22 şi 25.02.2010, a luat cheia de la uscătorul blocului de la persoana unde locuia în gazdă, fără ştirea acestuia, după care a intrat în interior şi a sustras mai multe aparate electrice.

Bunurile au fost vândute unei persoane din comuna Ipoteşti, care a fost identificată şi de la care au fost recuperate o parte din ele, restul urmând să fie predate ulterior de cumpărător, întrucât nu le avea la domiciliu.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de