Liderul PSD Suceava sustine ca actualul Guvern apeleaza la „actiuni haiducesti” pentru a face rost de bani


Intră acum și în grupul de

Actualul Guvern este mai „catastrofal” decât a fost Guvernul Ciorbea, este de părere preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, care a arătat că „nu există nici o strategie, nici o măsură anti-criză, nici o măsură de a menţine economia la un anumit nivel”.

Liderul PSD Suceava consideră că actualul guvern tratează „cu dispreţ şi aroganţă” un popor lihnit şi sărac, încercând să facă rost de bani prin „acţiuni haiduceşti” ale miniştrilor de Finanţe şi Muncii. „Unul impozitează pensiile, iar celălalt ia alocaţiile copiilor bogaţilor. O acţiune haiducească”, a spus senatorul social-democrat, care a arătat că aceştia nu acţionează însă pentru combaterea evaziunii fiscale.

Potrivit lui Mîrza, ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, anunţă că pensiile vor trebui impozitate pentru că aşa se procedează în toate ţările civilizate. „Să vedem ce fericit va fi pensionarul cu o pensie de cinci sute de lei că i se impozitează pensia ca să simtă şi el că trăieşte într-o ţară civilizată”, a declarat preşedintele PSD Suceava. El a ţinut să precizeze că în acelaşi timp guvernanţii îşi împart prime de vacanţă şi sporuri


Intră acum și în grupul de