Transportul intrajudetean de persoane, la control


Intră acum și în grupul de

În urma aspectelor sesizate în ultima perioadă Consiliului Judeţean Suceava cu privire la încălcarea legislaţiei în domeniul transportului public intrajudeţean de persoane, începând cu această lună, vor fi efectuate controale pe traseele din judeţ. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele CJ Suceava, Daniel Cadariu, care a arătat că decizia a fost luată în urma întâlnirii avute cu reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere, Autorităţii Rutiere Române şi ai compartimentului Transport Public Local din cadrul Consiliului Judeţean Suceava.

„Aceste controale urmăresc atât verificarea sesizărilor cetăţenilor cât şi modul în care firmele care efectuează transport intrajudeţean de persoane respectă prevederile legale”, a spus Cadariu.

Potrivit acestuia, s-a constatat că sunt cazuri în care operatorii nu respectă traseele, încălcă programul orar sau au fost sesizate chiar acte de piraterie în sensul în care anumite mijloace de transport efectuează curse fără a îndeplini nici una dintre condiţiile legale neavând autorizaţie de transport persoane, licenţă de traseu sau conducători auto fără atestat.


Intră acum și în grupul de