Primăria Suceava a primit cele o mie de tablete cu conexiune nelimitată la internet pentru procesul educațional. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Vor fi distribuite școlilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că municipalitatea suceveană a primit cele o mie de tablete achiziționate de Primăria Suceava în urma unei licitații.

După perioada de evaluare și după ce Comisia de recepție verifică dacă acestea respectă cerințele stabilite, tabletele vor fi distribuite școlilor, a declarat viceprimarul.

El a menționat că potrivit contractului, tabletele Vonino Magnet G50 vor fi livrate cu conexiune la internet 4G nelimitat, activă pe întreaga perioadă de garanție (24 de luni) și cu acoperire în municipiul Suceava.

Tabletele achiziționate au  sistem de operare Android,  husă de protecție, funcționalitate tip stand prin pliere, touchscreen capacitiv, IPS/TFT, capacitate min. 16M culori, 10.1 inch.

Licitația a fost câștigată de operatorul de telefonie Orange cu prețul de  689,4 de lei care include internet timp de 24 luni.


Intră acum și în grupul de