Accident soldat cu patru morti, la Berchisesti


Intră acum și în grupul de

Tragic accident de circulaţie pe raza localităţii sucevene Berchişeşti! În urmă cu aproximativ două ore, patru persoane au decedat, iar o a cincea a fost transportată în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un grav accident rutier, în timp ce se deplasa pe DN 2E, pe raza comunei Berchişeşti.

Din primele date pe care le deţinem, accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive şi a neatenţiei la volan. Se pare că şoferul, neexperimentat, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie şi din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, a pierdut controlul autoturismului şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului frontal, patru dintre ocupanţii maşinii, printre care şi şoferul, şi-au pierdut viaţa pe loc, iar un tânăr de 20 de ani a fost transportat în stare gravă la spital.

La faţa locului a sosit echipa ISU Fălticeni care a intervenit la descarcerarea atât a persoanei în viaţă, cât şi la scoaterea celor patru trupuri neînsufleţite dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Atât şoferul cât şi pasagerii erau tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani.

Vom reveni cu amănunte.


Intră acum și în grupul de