Ion Lungu anunță că 69 de garaje din cartierul Obcini vor fi demolate pentru a se construi o grădiniță și amenajate trei parcări de reședință


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, într-o declarație, că un număr de 69 de garaje din zona Obcini vor fi demolate.

El a spus că prin demolarea acestor garaje se va elibera teren necesar pentru construcția unei grădinițe necesare în acest cartier, dar și pentru amenajarea a trei parcări de reședință.

Primarul a declarat că, într-o primă fază, se propune pentru dărâmare un număr de 69 de garaje, fiind vorba de opt bare de garaje de pe strada Duzilor.

„Aceste propuneri sunt din acest moment în dezbatere publică. Voi iniția un proiect de hotărâre în Consiliul Local. Vom avea discuții în Consiliul Local și, în măsura în care se aprobă, vom merge mai departe cu tot ceea ce este necesar”, a spus Lungu.

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 2 martie 2021

Primarul a menționat că intenția este ca până la jumătatea acestui an să fie clarificată situația acestei grădinițe din cartierul Obcini pentru că se dorește finanțarea proiectului cu fonduri europene și nu mai dorește să mai piardă o finanțare europeană așa cum s-a întâmplat cu proiectul care urma să fie realizat în curtea Școlii nr.9.


Intră acum și în grupul de