FOTO // Grav accident la Arbore: 26 de persoane implicate, dintre care 19 copii. Un microbuz școlar a intrat în coliziune cu două mașini. A fost activat planul roșu de intervenție


Intră acum și în grupul de

Un microbuz școlar și două autoturisme au intrat în coliziune, miercuri, pe raza localității sucevene Arbore.

În cele trei vehicule se aflau 26 de persoane, dintre care 19 copii, informează purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată.

Toți sunt conștienți și cooperanți, fiind evaluați medical. Potrivit primelor informații, șapte persoane vor fi transportate la spital.

Potrivit lui Găleată, a fost activat planul roșu de intervenție, intervenind o autospecială pentru descarcerare, 6 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

UPDATE. Toți cei 19 copii erau în microbuz.

Potrivit primelor date ale Poliției, accidentul s-a produs după ce un autoturism a încetinit urmând să intre pe o stradă laterală, iar șoferul autoturismului care circula în spatele acestuia a sesizat târziu situația, a încercat să evite o tamponare și a virat spre stânga, a lovit ușor autoturismul din față și a intrat pe contrasens unde a lovit microbuzul școlar care venea din sens opus.

În urma impactului microbuzul școlar s-a răsturnat într-un șanț.


Intră acum și în grupul de