Risca ani grei de puscarie dupa ce si-a violat matusa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din localitatea Fântânele, judeţul Suceava va petrece ani grei de puşcărie după ce şi-a violat mătuşa.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de după 8 martie. Victima sărbătorise Ziua Femeii alături de alte 3 vecine, iar după lăsarea întunericului s-a trezit că intră peste ea în casă un bărbat ce avea fata acoperită cu o căciulă.

Agresorul nu a stat prea mult pe gânduri şi după ce a lovit-o de mai multe ori pe femeie a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, ameninţând-o cu moartea.

După ce a scăpat de agresor victima în vârstă de 75 de ani a mai avut puterea să ajungă la o vecină căreia i-a povestit toate cele întâmplate.
Sosiţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au început imediat cercetările iar în scurt timp l-au prins şi pe violator. “Victima a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Suceava, stabilindu-se că leziunile prezentate pe corpul acesteia pledează pentru săvârşirea infracţiunii de viol, necesitând un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale, iar din cercetările efectuate a rezultat că suspect de comiterea faptei este un tânăr, de 34 ani, din aceeaşi localitate”, ne-a declarat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

În urma probelor administrate în cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „viol” şi „violare de domiciliu”, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Iniţial acesta a negat totul dar până la urmă nu a mai avut ce face şi şi-a recunoscut fapta.

În prezent el se află în arestul poliţiei pentru 29 de zile unde aşteaptă definitivarea anchetei şi riscă ani grei de puşcărie pentru gestul făcut.


Intră acum și în grupul de