Risca ani grei de puscarie dupa ce si-a violat matusa (VIDEO)

Un bărbat de 34 de ani din localitatea Fântânele, judeţul Suceava va petrece ani grei de puşcărie după ce şi-a violat mătuşa.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de după 8 martie. Victima sărbătorise Ziua Femeii alături de alte 3 vecine, iar după lăsarea întunericului s-a trezit că intră peste ea în casă un bărbat ce avea fata acoperită cu o căciulă.

Agresorul nu a stat prea mult pe gânduri şi după ce a lovit-o de mai multe ori pe femeie a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, ameninţând-o cu moartea.

După ce a scăpat de agresor victima în vârstă de 75 de ani a mai avut puterea să ajungă la o vecină căreia i-a povestit toate cele întâmplate.
Sosiţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au început imediat cercetările iar în scurt timp l-au prins şi pe violator. “Victima a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Suceava, stabilindu-se că leziunile prezentate pe corpul acesteia pledează pentru săvârşirea infracţiunii de viol, necesitând un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale, iar din cercetările efectuate a rezultat că suspect de comiterea faptei este un tânăr, de 34 ani, din aceeaşi localitate”, ne-a declarat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

În urma probelor administrate în cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „viol” şi „violare de domiciliu”, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Iniţial acesta a negat totul dar până la urmă nu a mai avut ce face şi şi-a recunoscut fapta.

În prezent el se află în arestul poliţiei pentru 29 de zile unde aşteaptă definitivarea anchetei şi riscă ani grei de puşcărie pentru gestul făcut.