Luati la bataie cu toporul


Intră acum și în grupul de

În timp ce se aflau în casă, doi tineri au fost loviți cu toporul de către un bărbat din Baia, care a dat buzna peste ei. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orelor 22.45, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au fost sesizaţi despre faptul că P. Călin, de 27 ani, din localitate și R. Iosif, de 20 ani, din comuna Răucești, judeţul Neamț, au fost victimele unei agresiuni.

Făcând cercetări, polițiștii aflat că seara, în jurul orelor 22.30, P. Călin se afla la domiciliu împreună cu R. Iosif, iar la un moment dat în locuință a intrat C. Viorel, de 39 ani, localnic, având asupra sa un topor, cu care l-a lovit pe P. Călin peste mâna stângă, iar pe R. Iosif în zona picioarelor.

Cei doi au fost transportați cu o ambulanță la spital, unde P. Călin a rămas internat, pentru continuarea investigaţiilor medicale şi stabilirea diagnosticului, prezentând suspiciunea de „fractură humerus stânga”, iar în cazul lui R. Iosif, s-a stabilit că nu este necesară internarea.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării victimelor să fie efectuată încadrarea juridică a faptei .


Intră acum și în grupul de