Acasă Actualitate Actiune nocturna a politistilor, jandarmilor si frontieristilor suceveni

Actiune nocturna a politistilor, jandarmilor si frontieristilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii, jandarmii şi frontierişti suceveni au ieşit în nopţile de sâmbătă şi duminică pe drumurile din judeţ pentru a depista infractorii puşi pe fărădelegi. Astfel, în baza planului comun de acţiune „Siguranţa”, la nivelul judeţului Suceava s-au desfăşurat mai multe acţiuni în sistem integrat la care au participat efective ale Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Suceava, Jandarmeriei Suceava şi Poliţiei de Frontieră Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, prin asigurarea interoperabilităţii structurilor implicate, pe timpul desfăşurării acţiunilor specifice pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, poliţie transporturi, investigarea fraudelor, arme şi substanţe periculoase, traficul de migranţi, etc. s-a urmărit prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional.



În cele două nopţi , în intervalul orar 20:00 – 01:00, aproximativ 220 de efective, din care 175 de poliţişti, 38 de jandarmi şi 7 alte forţe au organizat şi desfăşurat 70 de acţiuni punctuale.

Aceştia au constatat 12 de infracţiuni, dintre care 7 în flagrant, fiind depistaţi totodată 10 suspecţi de infracţiuni. De asemenea, au aplicat 515 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 102.554 de lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 5.660 lei.

IPJ Suceava a exemplificat cu faptul că duminică, în jurul orei 21.00 a fost depistat în trafic H. Ionuţ, de 26 ani, din comuna Cucuteni, judeţul Iaşi, care a condus un autoturism pe raza comunei Frătăuții Noi, fără a poseda permis de conducere. Acestuia i s-a întocmit dosar penal.

Un alt caz este cel al șoferului D. Constantin, de 61 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava ce a condus autovehiculul pe raza comunei Fundu Moldovei, unde a fost oprit pentru control şi fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. D. Constantin a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat 2 probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version