Sportivi suceveni de kickboxing au obținut victorii importante în cadrul unei competiții organizate la Pașcani


Intră acum și în grupul de

Sportivi din județul Suceava care au participat, sâmbătă, la Pașcani, la o competiție de kickboxing au obținut rezultate bune și vor să confirme și în competițiile următoare.

Astfel, Clubul sportiv ExStrEm Gym în colaborare cu Pro Gym Mironescu au participat cu sportivi pe care îi antrenează la competiția de kickboxing „Cupa Vikingilor” Pașcani.

De la  Gura Humorului au luptat trei sportivi, respectiv Mihai Rusu, Bogdan Floriștean și Robert Catargiu, în timp ce de la Broșteni au participat sportivii Cosmin Doboș, Ionuț Pezamosca, Șerban Tifu și Antonio Câtea.

De remarcat a fost meciul pe care l-a avut Mihai Rusu- de 20 de ani,  60 kg- care a luptat cu un adversar mai greu cu 10 kg, dar a reușit să câștige la puncte, făcând unul dintre cele mai frumoase meciuri din competiție.

La rândul lui, Bogdan Floriștean- 18 ani, 65 kg- a luptat într-un turneu piramidal câștigând toate meciurile și a devenit Campion al categoriei de până la 65 kg.

În finală, Floriștean a avut un meci greu unde a căzut, dar a reușit să se ridice și să obțină victoria mult dorită.

Robert Catargiu -12 ani, 40 kg- a dat dovadă de un curaj extraordinar în competiție, dar din păcate a pierdut.

Cei patru sportivi din Broșteni  participanți în competiție au adus victorii importante clubului Pro Gym Mironescu.

Antrenorii sportivilor suceveni s-au declarat mulțumiți de prestația sportivilor lor menționând că acesta este doar începutul și că aceștia vor confirma în competițiile următoare.


Intră acum și în grupul de